ABC Bessels Schildersbedrijf neemt taken over van Schildersbedrijf Helmink VOF

Geplaatst op: 24-04-2009

 

Schildersbedrijven Helmink en ABC Bessels gaan samenwerken

Schildersbedrijf Helmink VOF is vele jaren een vertrouwd schildersbedrijf geweest in Zelhem en omstreken. Maar na 40 jaar vindt dhr. Arie Helmink de tijd gekomen om zijn bedrijf in afgeslankte vorm voort te zetten. Dit betekent dat hij zijn klantenbestand met ingang van april heeft overgedragen aan dhr. Alwin Bessels van ABC Bessels Schildersbedrijf, eveneens uit Zelhem. In goed overleg werd ook het personeel en de orderportefeuille aan Alwin Bessels overgedragen.

 

In principe verandert er voor de klanten van schildersbedrijf Helmink niets, want bij de overname is meegenomen dat kwaliteit en service, onder dezelfde voorwaarden, en veelal ook met dezelfde mensen en bekende gezichten, wordt gegarandeerd. Dhr. HeImink heeft alle vertrouwen in ABC Bessels Schildersbedrijf. Dhr. Helmink: "Alwin Bessels heeft een succesvol schildersbedrijf, is veelzijdig en ervaren en voert zijn werkzaamheden in een groot deel van de Achterhoek uit. Naast het schilderen van nieuwbouwprojecten en onderhoudsschilderwerk aan woningen, appartementen en bedrijfsgebouwen completeren de glas- en behangservice zijn kernactiviteiten. Ook ABC Bessels heeft kwaliteit, service en vakmanschap hoog in het vaandel staan en levert daarvan al zo'n 10 jaar het bewijs".

Door middel van een brief heeft dhr. Helmink zijn klanten gelnformeerd over de veranderingen, waarbij hij zijn trouwe klantenbestand bedankt voor het gestelde vertrouwen. Dhr. Alwin Bessels heet per brief zijn nieuwe klanten welkom en belooft ze de service op gelijke voet voort te zetten. "Dhr. Arie Helmink heeft in de afgelopen 40 jaar natuurlijk een goede band met z'n klanten opgebouwd, maar wij zullen ons best doen om dat vertrouwen ook waar te maken. Doordat we ook de werknemers van Helmink V.O.F. hebben overgenomen, blijven er in ieder geval vertrouwde gezichten bij de klanten komen. Ook ABC Bessels hanteert een hoge standaard aan kwaliteit, service en vakmanschap en vindt een goede en prettige samenwerking met de klanten van groot belang". Nadere informatie over schildersbedrijf ABC Bessels kunt u vinden op de website www.abcbessels.nl. Bij vragen staat dhr. Alwin Bessels graag voor u klaar. Zijn bedrijf is gevestigd aan de Neuzendijk 7 in Zelhem (Velswijk). Hij is telefonisch bereikbaar op tel. 0314-641950 of mobiel op 06-51385175. Ook een berichtje op zijn e-mailadres info@abcbessels.nl wordt zeker beantwoord.