Fotobehang Airtex

Fotobehang Airtex

We zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van Airtex fotobehang, wij leveren en plaatsen diverse Airtex producten, zoals:

MultiMaxxpro

Multimaxxpro is een wandbekleding die egaliseert, isoleert en geluid demp en is direct toepasbaar op diverse ondergronden zonder voorbewerking.
Het is verkrijgbaar in ieder gewenst design of print en wordt naadloos verwerkt van 290 cm bij 12 meter.

Textiel behang

Ontdek het geurloze, PVC-vrije, matte, waterafstotende en kras- en stootvaste textielbehang met ongekende mogelijkheden. Op een wand reflecteert het licht niet en daarmee is het zeer geschikt voor ruimtes waar veel daglicht naar binnen valt.

Vinyl behang. Airtex

Steeds meer bedrijven, zorginstellingen en winkels kiezen voor fotobehang van vinyl om een kantoor, wachtruimte en showroom een eigen sfeer te geven. Logisch, want fotobehang is indrukwekkend, wandvullend (zonder banen), wordt eenvoudig met behanglijm bevestigd en is kras- en slijtvast. Elk ontwerp is mogelijk en voldoet aan hoge kwaliteits- en duurzaamheidseisen.

PVC-vrij Vinyl behang

Opvallend en milieubewust! Ook voor een grote print op een muur is er tegenwoordig een duurzame optie: Airtex® PVC-vrij. Dit behang scheurt niet en wordt tot 3,20 meter breed naadloos geleverd. Het materiaal is brandvertragend en de print is krasvast.

Kortom, ook voor Airtex producten: Aarzel niet om contact op te nemen voor de mogelijkheden.